SAVVY

CASES

SAVVY CASES

  • Alle
  • Back-Up
  • Credits
  • Department
  • Support

WAAROM SAVVY DEPARTMENT?

Wij zien design en marketing als een huwelijk: ze vormen samen een eenheid. Een marketing mindset aannemen als designer is in onze ogen dan ook essentieel. Ons werk is content visualisatie en dat doen wij met een duidelijk doel voor ogen. Jouw Savvy Department collega weet dan ook dat we er niet alleen zijn om mooie dingen te maken, maar juist om sterk visueel te communiceren en zo jullie beoogde resultaten te helpen boeken. 

Wij werken op basis van een maandelijks vast bedrag en urenaantal. Wij reserveren altijd de benodigde tijd voor jullie in de agenda. Wij weten dat continuïteit zorgt voor kwaliteit. Een presentatiemiddel langs Savvy Department en je kan rekenen op optimalisaties en verbeteringen. Alle uitingen die we creëren – van presentaties, campagnes en rapporten tot offertes en brochures – dragen bij aan jouw branding en dus leggen we ze allemaal langs de samen vastgestelde lat. Kwaliteit is key! 

Wij vragen door; wij willen jullie boodschap/verhaal begrijpen en doorgronden om jullie het beste platform te kunnen geven. Wij stellen kritische vragen en adviseren passende tools die ervoor zorgen dat de match tussen boodschap, doelgroep en investering in balans is. Wij adviseren de juiste visualisatie en het meest passende medium voor jullie boodschap en doelgroep. Zonder wildgroei kun je ook geen snijverlies meer leiden: wij werken straight to the point en beargumenteren iedere (visuele) keuze. 

Wij zijn jouw creatieve & proactieve collega die precies op het juiste moment nog een sprintje weet te trekken om de puntjes op de i te zetten. Wij helpen jou en jouw bedrijf krachtig, zorgvuldig en inspirerend voor de dag te komen. En, afspraak = afspraak. Als er iets is dat wij willen doen, is het jullie ontzorgen: wij plannen, begeleiden, bevestigen en koppelen terug, zodat jullie de focus kunnen hebben op het juiste. 

DOWNLOAD PDF

MARKETING: KOSTEN OF INVESTERINGEN?

SAVVY DEPARTMENT

DOWNLOAD PDF

MARKETING & DESIGN TOOLS

SAVVY DEPARTMENT

SAVVY DEPARTMENT

Behoefte aan een paar extra handen (of twee)? Je kan ons letterlijk zien als jouw (externe) marketing- & design-afdeling. Naast alle werkzaamheden die we voor jullie oppakken op het gebied van visualiseren en design onderhouden we ook de contacten met jullie leveranciers en ondersteunen we onder andere bij het organiseren van een foto-/videoshoot.

SAVVY SUPPORT

Hebben jullie behoefte aan support als het aankomt op design & marketing? We are here for you! Van trainingen op het gebied van visualiseren en design tot het ontwerpen van website visuals, jullie kunnen bij ons terecht als jullie nét dat zetje nodig hebben om jullie plannen te verwezenlijken.

SAVVY BACK-UP

Af en toe snel werk over de schutting kunnen ‘gooien’, hoe fijn is dat? Wij kunnen de back-up zijn voor wanneer je even met je handen in je haar zit, maar ook klaarstaan om die laatste slides te upgraden, drukwerk te versturen of gewoon even een nieuw visitekaartje aan te maken.

SAVVY CREDITS

Vinden jullie direct het huwelijksbootje instappen een te grote commitment?  Je kan ook met ons daten: we stellen samen een vast budget vast waarbinnen wij ingezet kunnen worden. Op deze manier kunnen jullie op een simpelere manier werkzaamheden aan ons uitbesteden zonder veel overleg of een aparte budgetplanning, wat natuurlijk uiteindelijk voordeliger is (zowel wat betreft tijd als budget). Als de dateperiode dan bevalt, kan er altijd over verloven gepraat worden!