Asito OVER

SAVVY DEPARTMENT

Curious over hoe wij jou kunnen helpen? 

Jaren geleden zijn wij een intensieve samenwerking gestart met Present Savvy. Vanuit hun expertise en netwerk hebben ze ons ondersteund in het visualiseren en uitwerken van unieke concepten en businessmodellen. Via Present Savvy kwamen we uit bij Savvy Department voor andere werkzaamheden; dit label heeft net een ander specialisme. Savvy Department creëert nu presentaties, drukwerk (bijv. offertes) en zelfs het ontwerp van een beursstand voor ons.

We merkten dat ons commerciële afdelingen het prettig vinden om inspiratie te krijgen van buitenaf. We hebben een aantal keer een inspiratiesessie ingepland waarin verschillende tools werden uitgelegd en daarnaast een visual thinking workshop gevolgd. Het team vond het erg waardevol en wilde vaker per jaar dit soort sessies inplannen.

Present Savvy en Savvy Department hebben hetzelfde DNA en wij schakelen hen beide in op projectmatige basis.

KLANT:

PAKKET:

Savvy Credits – Level 1

SOORT WERK:

WERKZAAMHEDEN

ASITO MODEL VISUALISATIE

ASITO ILLUSTRATIE

ASITO WORKSHOP

ASITO VIDEOBROCHURE

ASITO WORKSHOP

CASES

  • Alle
  • Back-Up
  • Credits
  • Department
  • Support

DOWNLOAD PDF

MARKETING: KOSTEN OF INVESTERINGEN?

SAVVY DEPARTMENT

DOWNLOAD PDF

MARKETING & DESIGN TOOLS

SAVVY DEPARTMENT

SAVVY DEPARTMENT

Behoefte aan een paar extra handen (of twee)? Je kan ons letterlijk zien als jouw (externe) marketing- & design-afdeling. Naast alle werkzaamheden die we voor jullie oppakken op het gebied van visualiseren en design onderhouden we ook de contacten met jullie leveranciers en ondersteunen we onder andere bij het organiseren van een foto-/videoshoot.

SAVVY SUPPORT

Hebben jullie behoefte aan support als het aankomt op design & marketing? We are here for you! Van trainingen op het gebied van visualiseren en design tot het ontwerpen van website visuals, jullie kunnen bij ons terecht als jullie nét dat zetje nodig hebben om jullie plannen te verwezenlijken.

SAVVY BACK-UP

Af en toe snel werk over de schutting kunnen ‘gooien’, hoe fijn is dat? Wij kunnen de back-up zijn voor wanneer je even met je handen in je haar zit, maar ook klaarstaan om die laatste slides te upgraden, drukwerk te versturen of gewoon even een nieuw visitekaartje aan te maken.

SAVVY CREDITS

Vinden jullie direct het huwelijksbootje instappen een te grote commitment?  Je kan ook met ons daten: we stellen samen een vast budget vast waarbinnen wij ingezet kunnen worden. Op deze manier kunnen jullie op een simpelere manier werkzaamheden aan ons uitbesteden zonder veel overleg of een aparte budgetplanning, wat natuurlijk uiteindelijk voordeliger is (zowel wat betreft tijd als budget). Als de dateperiode dan bevalt, kan er altijd over verloven gepraat worden!