Binck OVER

SAVVY DEPARTMENT

Curious over hoe wij jou kunnen helpen? 

Bij ons heeft Savvy Department vooral ondersteuning geboden aan onze marketing afdeling die niet veel tijd hadden om alle uitingen zelf te maken. Zij waren al snel een dag bezig met de aanpassingen van een opleiding verkeersleider bijvoorbeeld.

We waren op zoek naar een partij die snel en flexibel is. We kwamen erachter dat er eigenlijk nog veel besloten moest worden, bijvoorbeeld welke doelgroepen we nu eigenlijk wilden bereiken en wat de behoeftes en pijnpunten van die doelgroepen zijn.

Savvy Department heeft ons begeleid tijdens dit traject. We hebben dankzij hen nu een duidelijke contentstrategie en nu weten wij duidelijk wat wij willen communiceren, wanneer wij dat willen doen en wat we willen bereiken. Uit het traject bleek duidelijk dat we wel wisten wat we wilden, maar dat dit er pas uitkomt op het moment dat je er tijd voor neemt en je er echt op focust. Dat zetje heeft Savvy Department ons gegeven dankzij hun ondersteuning. Inmiddels hebben we een prettige en productieve samenwerking die zich niet alleen maar beperkt tot onze contentstrategie, maar waarbinnen ook offertes, presentaties, social media post en brochures gemaakt worden. Fijn dat we nu een ondersteunde externe marketing & design afdeling hebben“

KLANT:

PAKKET:

Savvy Support – Level 3

SOORT WERK:

WERKZAAMHEDEN

BINCK PRESENTATIE

BINCK MAGAZINE

BINCK SOCIAL MEDIA STORIES

BINCK SOCIAL MEDIA BEHEER

BINCK FOLDER

BINCK SOCIAL CUSTOMER JOURNEY

CASES

  • Alle
  • Back-Up
  • Credits
  • Department
  • Support

DOWNLOAD PDF

MARKETING: KOSTEN OF INVESTERINGEN?

SAVVY DEPARTMENT

DOWNLOAD PDF

MARKETING & DESIGN TOOLS

SAVVY DEPARTMENT

SAVVY DEPARTMENT

Behoefte aan een paar extra handen (of twee)? Je kan ons letterlijk zien als jouw (externe) marketing- & design-afdeling. Naast alle werkzaamheden die we voor jullie oppakken op het gebied van visualiseren en design onderhouden we ook de contacten met jullie leveranciers en ondersteunen we onder andere bij het organiseren van een foto-/videoshoot.

SAVVY SUPPORT

Hebben jullie behoefte aan support als het aankomt op design & marketing? We are here for you! Van trainingen op het gebied van visualiseren en design tot het ontwerpen van website visuals, jullie kunnen bij ons terecht als jullie nét dat zetje nodig hebben om jullie plannen te verwezenlijken.

SAVVY BACK-UP

Af en toe snel werk over de schutting kunnen ‘gooien’, hoe fijn is dat? Wij kunnen de back-up zijn voor wanneer je even met je handen in je haar zit, maar ook klaarstaan om die laatste slides te upgraden, drukwerk te versturen of gewoon even een nieuw visitekaartje aan te maken.

SAVVY CREDITS

Vinden jullie direct het huwelijksbootje instappen een te grote commitment?  Je kan ook met ons daten: we stellen samen een vast budget vast waarbinnen wij ingezet kunnen worden. Op deze manier kunnen jullie op een simpelere manier werkzaamheden aan ons uitbesteden zonder veel overleg of een aparte budgetplanning, wat natuurlijk uiteindelijk voordeliger is (zowel wat betreft tijd als budget). Als de dateperiode dan bevalt, kan er altijd over verloven gepraat worden!