demarec OVER

SAVVY DEPARTMENT

Curious over hoe wij jou kunnen helpen? 

DEMAREC

Wij werken al meer dan 6 jaar samen met Savvy Department. We zijn een Nederlands bedrijf maar opereren internationaal. We hebben in Nederland een klein team zonder marketingafdeling en ontvangen minimale marketingondersteuning van ons moederbedrijf. We hebben daarom besloten om samen te werken met Savvy Department.

We vragen Savvy Department om hulp bij verschillende soorten werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij het opnemen van video’s, creëren van social posts en online brochures, maar ook bij het opzetten en onderhouden van onze website demarec.com. Zij hebben ons ook begeleid bij het maken van onze introductievideo en ons bestookt met creatieve ideeën hiervoor. We lanceren regelmatig nieuwe producten. Savvy Department helpt ons bij deze lanceringen met het maken van campagnes en uitingen voor deze campagnes, zoals animaties van de producten of social posts en advertenties.

Met Savvy Department werken is erg prettig. We kunnen snel schakelen en we hebben een korte lijn met hen. Zij verschaffen ons het stukje creativiteit in marketing en design dat wij missen of geen tijd voor hebben.

KLANT:

Demarec

PAKKET:

Savvy Support – Level 3

SOORT WERK:

WERKZAAMHEDEN

DEMAREC BROCHURES

Demarec brochures

DEMAREC WEBSITE

DEMAREC PRESENTATIE

DEMAREC E-MAIL HANDTEKENING

DEMAREC SOCIAL MEDIA BEHEER

DEMAREC SOCIAL MEDIA VISUALS

DEMAREC PRODUCT FEATURE VIDEO

DEMAREC PRODUCT UITGELICHT VIDEO

CASES

  • Alle
  • Back-Up
  • Credits
  • Department
  • Support

DOWNLOAD PDF

MARKETING: KOSTEN OF INVESTERINGEN?

SAVVY DEPARTMENT

DOWNLOAD PDF

MARKETING & DESIGN TOOLS

SAVVY DEPARTMENT

SAVVY DEPARTMENT

Behoefte aan een paar extra handen (of twee)? Je kan ons letterlijk zien als jouw (externe) marketing- & design-afdeling. Naast alle werkzaamheden die we voor jullie oppakken op het gebied van visualiseren en design onderhouden we ook de contacten met jullie leveranciers en ondersteunen we onder andere bij het organiseren van een foto-/videoshoot.

SAVVY SUPPORT

Hebben jullie behoefte aan support als het aankomt op design & marketing? We are here for you! Van trainingen op het gebied van visualiseren en design tot het ontwerpen van website visuals, jullie kunnen bij ons terecht als jullie nét dat zetje nodig hebben om jullie plannen te verwezenlijken.

SAVVY BACK-UP

Af en toe snel werk over de schutting kunnen ‘gooien’, hoe fijn is dat? Wij kunnen de back-up zijn voor wanneer je even met je handen in je haar zit, maar ook klaarstaan om die laatste slides te upgraden, drukwerk te versturen of gewoon even een nieuw visitekaartje aan te maken.

SAVVY CREDITS

Vinden jullie direct het huwelijksbootje instappen een te grote commitment?  Je kan ook met ons daten: we stellen samen een vast budget vast waarbinnen wij ingezet kunnen worden. Op deze manier kunnen jullie op een simpelere manier werkzaamheden aan ons uitbesteden zonder veel overleg of een aparte budgetplanning, wat natuurlijk uiteindelijk voordeliger is (zowel wat betreft tijd als budget). Als de dateperiode dan bevalt, kan er altijd over verloven gepraat worden!