Naturio OVER

SAVVY DEPARTMENT

Curious over hoe wij jou kunnen helpen? 

Als nieuwkomer in het sprekersvak wist ik eigenlijk niet zo goed hoe ik moest beginnen met het inrichten van mijn sociale mediakanalen. Daarnaast vind ik het onderhouden van mijn sociale mediakanalen erg tijdrovend. Speakers Club raadde mij Savvy Department aan voor ondersteuning hierin. Na het intakegesprek kwam ik er eigenlijk achter dat ik meer nodig had dan ondersteuning in mooie posts en posts plaatsen. Hoe ga ik mij positioneren? Als ecoloog die cursussen geeft aan gemeenten, (semi)overheden en bedrijven spreek ik mijn doelgroep op een bepaalde manier aan, maar werkt dit ook voor de doelgroep die ik wil bereiken als spreker? Savvy Department heeft mij geholpen die vraag te beantwoorden: we hebben samen in een aantal sessies goed naar de doelgroep gekeken en op basis hiervan een plan gemaakt.

Hierdoor heb ik een duidelijke (content)strategie voor ogen. We hebben de start van mijn sociale mediakanalen afgetrapt met een interview dat Savvy Department bij mij heeft afgenomen en deze hebben zij tot een blog uitgewerkt. Nu maken zij posts voor mij en posten zij twee keer per week op al mijn kanalen!

KLANT:

PAKKET:

Savvy Credits – Level 1

SOORT WERK:

WERKZAAMHEDEN

NATURIO DESIGN SOCIALEMEDIA POSTS

NATURIO SOCIAL MEDIA BEHEER

NATURIO POSITIONERING (ALS SPREKER)

DEMAREC WEBSITE

CASES

  • Alle
  • Back-Up
  • Credits
  • Department
  • Support

DOWNLOAD PDF

MARKETING: KOSTEN OF INVESTERINGEN?

SAVVY DEPARTMENT

DOWNLOAD PDF

MARKETING & DESIGN TOOLS

SAVVY DEPARTMENT

SAVVY DEPARTMENT

Behoefte aan een paar extra handen (of twee)? Je kan ons letterlijk zien als jouw (externe) marketing- & design-afdeling. Naast alle werkzaamheden die we voor jullie oppakken op het gebied van visualiseren en design onderhouden we ook de contacten met jullie leveranciers en ondersteunen we onder andere bij het organiseren van een foto-/videoshoot.

SAVVY SUPPORT

Hebben jullie behoefte aan support als het aankomt op design & marketing? We are here for you! Van trainingen op het gebied van visualiseren en design tot het ontwerpen van website visuals, jullie kunnen bij ons terecht als jullie nét dat zetje nodig hebben om jullie plannen te verwezenlijken.

SAVVY BACK-UP

Af en toe snel werk over de schutting kunnen ‘gooien’, hoe fijn is dat? Wij kunnen de back-up zijn voor wanneer je even met je handen in je haar zit, maar ook klaarstaan om die laatste slides te upgraden, drukwerk te versturen of gewoon even een nieuw visitekaartje aan te maken.

SAVVY CREDITS

Vinden jullie direct het huwelijksbootje instappen een te grote commitment?  Je kan ook met ons daten: we stellen samen een vast budget vast waarbinnen wij ingezet kunnen worden. Op deze manier kunnen jullie op een simpelere manier werkzaamheden aan ons uitbesteden zonder veel overleg of een aparte budgetplanning, wat natuurlijk uiteindelijk voordeliger is (zowel wat betreft tijd als budget). Als de dateperiode dan bevalt, kan er altijd over verloven gepraat worden!