Servé OVER

SAVVY DEPARTMENT

Curious over hoe wij jou kunnen helpen? 

SERVÉ

Wij zijn jaren geleden gestart zonder een duidelijke marketingstrategie. Mede dankzij de hulp van Savvy Department hebben wij nu een sterk brand opgebouwd en kunnen we ons sterk profileren binnen de evenementenbranche. Savvy Department heeft ons ondersteund op zowel strategisch als operationeel niveau. Zo hebben zij een marketingplan opgesteld, nieuwe customer journeys ontwikkeld, de contentplanning gecreëerd en nemen zij de verantwoordelijkheid voor verdere marketingwerkzaamheden, van het uitwerken van nieuwe projecten rondom e-commerce tot het beheren van de social media-accounts. Op het gebied van design hebben zij onder andere de stickers voor onze vrachtwagen gecreëerd, offertes en andere huisstijldocumenten (visitekaartjes, pennen etc.) opgemaakt en social posts gecreëerd.

Daarnaast hebben ze ons ondersteund bij het uitrollen van een brand concept genaamd ‘Let’s Impress’ en hebben we in samenwerking met Savvy Department een campagne omtrent dit concept bedacht. In samenwerking met de videopartner van Savvy Department is hier tevens een videoproductie voor opgezet en Savvy Department heeft haar vaste drukker ingeschakeld voor al het drukwerk dat bij dit concept hoort. Tevens heeft Savvy Department een partnership met Adwise, een award winning digital agency, opgezet om o.a. nóg meer online zichtbaarheid te creëren.

Als externe marketing- en designafdeling heeft Savvy Department hun eigen Servé-mailadres waarop zij bereikbaar zijn. We werken met een overkoepelend Trello-bord, waardoor zowel wij als Savvy Department inzicht hebben in welke werkzaamheden en processen er lopen.

KLANT:

Servé

PAKKET:

Savvy Dept – Level 4

SOORT WERK:

WERKZAAMHEDEN

SERVÉ BRANDGUIDE

SERVÉ MAGAZINE

SERVÉ E-MAILHANDTEKENING

SERVÉ WEBSITE BEHEER

SERVÉ DRUKWERK

SERVÉ SOCIAL MEDIA BEHEER

SERVÉ PROMO VIDEO

SERVÉ GEBRUIKSHANDLEIDING VIDEO

CASES

  • Alle
  • Back-Up
  • Credits
  • Department
  • Support

DOWNLOAD PDF

MARKETING: KOSTEN OF INVESTERINGEN?

SAVVY DEPARTMENT

DOWNLOAD PDF

MARKETING & DESIGN TOOLS

SAVVY DEPARTMENT

SAVVY DEPARTMENT

Behoefte aan een paar extra handen (of twee)? Je kan ons letterlijk zien als jouw (externe) marketing- & design-afdeling. Naast alle werkzaamheden die we voor jullie oppakken op het gebied van visualiseren en design onderhouden we ook de contacten met jullie leveranciers en ondersteunen we onder andere bij het organiseren van een foto-/videoshoot.

SAVVY SUPPORT

Hebben jullie behoefte aan support als het aankomt op design & marketing? We are here for you! Van trainingen op het gebied van visualiseren en design tot het ontwerpen van website visuals, jullie kunnen bij ons terecht als jullie nét dat zetje nodig hebben om jullie plannen te verwezenlijken.

SAVVY BACK-UP

Af en toe snel werk over de schutting kunnen ‘gooien’, hoe fijn is dat? Wij kunnen de back-up zijn voor wanneer je even met je handen in je haar zit, maar ook klaarstaan om die laatste slides te upgraden, drukwerk te versturen of gewoon even een nieuw visitekaartje aan te maken.

SAVVY CREDITS

Vinden jullie direct het huwelijksbootje instappen een te grote commitment?  Je kan ook met ons daten: we stellen samen een vast budget vast waarbinnen wij ingezet kunnen worden. Op deze manier kunnen jullie op een simpelere manier werkzaamheden aan ons uitbesteden zonder veel overleg of een aparte budgetplanning, wat natuurlijk uiteindelijk voordeliger is (zowel wat betreft tijd als budget). Als de dateperiode dan bevalt, kan er altijd over verloven gepraat worden!