Skyline OVER

SAVVY DEPARTMENT

Curious over hoe wij jou kunnen helpen? 

We merkten intern dat de presentaties in snelheid stagneerden. Omdat wij zoveel presentaties moeten maken voor artsen en leveranciers verliezen we de creativiteit om de hoeveelheid informatie tot zijn recht te brengen in deze presentaties. Vooral de inhoud is essentieel, maar vanwege het wetenschappelijke karakter is het lastig voor ons om dit mooi en effectief vorm te geven. Gelukkig hebben we elke week direct contact met Savvy Department waardoor de samenwerking soepel verloopt. Daarnaast krijgen we prioriteit in hun planning als we met een nieuw project komen, dat maakt de manier van samenwerken erg prettig!

KLANT:

PAKKET:

Savvy Back-up – Level 2

SOORT WERK:

WERKZAAMHEDEN

SKYLINE CERTIFICAAT

SKYLINE NDA WERKZAAMHEDEN

CASES

  • Alle
  • Back-Up
  • Credits
  • Department
  • Support

DOWNLOAD PDF

MARKETING: KOSTEN OF INVESTERINGEN?

SAVVY DEPARTMENT

DOWNLOAD PDF

MARKETING & DESIGN TOOLS

SAVVY DEPARTMENT

SAVVY DEPARTMENT

Behoefte aan een paar extra handen (of twee)? Je kan ons letterlijk zien als jouw (externe) marketing- & design-afdeling. Naast alle werkzaamheden die we voor jullie oppakken op het gebied van visualiseren en design onderhouden we ook de contacten met jullie leveranciers en ondersteunen we onder andere bij het organiseren van een foto-/videoshoot.

SAVVY SUPPORT

Hebben jullie behoefte aan support als het aankomt op design & marketing? We are here for you! Van trainingen op het gebied van visualiseren en design tot het ontwerpen van website visuals, jullie kunnen bij ons terecht als jullie nét dat zetje nodig hebben om jullie plannen te verwezenlijken.

SAVVY BACK-UP

Af en toe snel werk over de schutting kunnen ‘gooien’, hoe fijn is dat? Wij kunnen de back-up zijn voor wanneer je even met je handen in je haar zit, maar ook klaarstaan om die laatste slides te upgraden, drukwerk te versturen of gewoon even een nieuw visitekaartje aan te maken.

SAVVY CREDITS

Vinden jullie direct het huwelijksbootje instappen een te grote commitment?  Je kan ook met ons daten: we stellen samen een vast budget vast waarbinnen wij ingezet kunnen worden. Op deze manier kunnen jullie op een simpelere manier werkzaamheden aan ons uitbesteden zonder veel overleg of een aparte budgetplanning, wat natuurlijk uiteindelijk voordeliger is (zowel wat betreft tijd als budget). Als de dateperiode dan bevalt, kan er altijd over verloven gepraat worden!