vacature

(senior) designer / mediavormgever

Bij Savvy Department ben jij verzekerd van een uitdagende, dynamische en leerzame functie.

SAVVY DEPARTMENT ZOEKT EEN (SENIOR) DESIGNER/MEDIAVORMGEVER

Krijg jij al de kriebels om de uitstraling van een website te veranderen bij het zien van de homepage die visueel niet tot de verbeelding spreekt? Of bij het bekijken van een brochure of digital magazine die niet goed ontworpen is? Krijg jij er energie van als je de gehele presence van een onderneming kan verbeteren? Wil jij werken binnen een bedrijf met enorm veel kansen voor ontwikkeling en groei?  Lees hieronder of  wij (Savvy Department, Present Savvy en Speakers Club) passen bij jou als mens & professional!


JOUW WERK ALS (SENIOR) DESIGNER/MEDIAVORMGEVER
Als Designer voor Savvy Department is je week altijd anders. Elke week weer een compleet andere, gevulde, planning. Je pakt opdrachten op van opdrachtgevers die een compleet nieuwe uitstraling willen tot opdrachtgevers waar ze een boost nodig hebben in hun presence. Je maakt brochures die helemaal in stijl zijn of knallende presentaties om informatie over te brengen op een frisse manier. Niet alleen maak je de uitingen voor opdrachtgevers maar ook de visuals die je erin verwerkt worden volledig aan jou overgelaten. Om dit alles goed aan te kunnen pakken hou je zelf het contact met onze opdrachtgevers die jou alles kunnen vertellen over wat ze wensen en hoe zij dit voor zich zien. Kortom, je creatieve brein wordt van start tot finish ingezet in alle processen!

Je wordt echter niet alleen ingezet voor designs van opdrachtgevers, ook vanuit onszelf is er genoeg om aan te pakken. Want met onze drie verschillende labels is er genoeg materiaal om naar een ‘’next level’’  te tillen. Van visuals voor op onze websites tot animaties voor campagnes.  Daar gaat jouw designer hart sneller van kloppen!

 

EVEN VOORSTELLEN…

Natuurlijk wil je ook graag weten in wat voor bedrijf je terechtkomt! Creatieve masterminds met grootse ambities, zo zouden we onszelf het beste kunnen omschrijven. Dagelijks houden we ons bezig met de ‘presence’ van onze klanten. Hoe presenteer je jezelf aan de buitenwereld? Van ijzersterke campagnes om merken en bedrijven te helpen zich te profileren tot unieke presentaties om een boodschap impactvol over te brengen, ze dragen allemaal bij aan de presence van onze klanten. Natuurlijk werkt dat niet als de mens achter de onderneming zijn/haar ‘presence’ niet krachtig weet neer te zetten. Daarom leiden wij ook (potentiële) sprekers en ondernemers op zodat zij een echte performance kunnen geven. Al deze dingen doen we onder onze drie labels, Present Savvy, Savvy Department en Speakers Club. En jij wordt dus onderdeel van alle drie!

Al onze labels zijn opgebouwd rondom The Savvy Way; de gouden combinatie tussen content, design en delivery die iedere presence maakt of kraakt. Daarnaast geloven we in ‘savvy’ ondernemen: slimme, authentieke keuzes maken die onze opdrachtgevers helpen zich te onderscheiden van hun concurrentie. En dat doen we zelf natuurlijk ook.

 

JOUW WERKZAAMHEDEN

 • Het opzetten en uitwerken van zowel online- als offline marketingcontent voor onze opdrachtgevers en onze eigen ondernemingen;
 • Presentatie concepten uitdenken met de klant en uitwerken in tools zoals: PowerPoint, Prezi en/of After Effects
 • Het opzetten van media-uitingen en deze bespreken met opdrachtgevers;
 • Het kunnen werken in verschillende stijlen, zowel corporate als illustratief;
 • Het maken van Visuals voor websites Social Media of presentaties
 • Werken met verschillende (nieuwe) design tools
 • Het meedenken en uitwerken van advertenties voor (vak)bladen, beurzen, vacatures etc;
 • Het ontwerpen van banners en visuals voor de website, e-mails etc;
 • Het maken van (product) animaties voor verschillende doeleinden, zoals websites, social media en opdrachtgevers;
 

 

JIJ IN JE KRACHT….

Wij vinden dat jouw competenties moeten matchen met jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarom zijn wij op zoek naar een creatieve en zelfstandige designer die ervoor gaat om een goed product op te leveren en er altijd naar streeft om resultaat te behalen. Ook sta je open voor feedback van opdrachtgevers, zorg je ervoor de juiste vragen te kunnen stellen en weet je hier weer goed mee aan de slag te gaan. Je bent een georganiseerd en klantgericht type. Je werkt gestructureerd, kan goed overzicht bewaren.

 

WHAT’S IN IT FOR YOU?

 • Een uitdagende functie met heel veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een dienstverband voor 32 tot 40 uur per week.
 • 24 vakantiedagen op basis van 40-urige werkweek
 • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 •  Een salaris dat past bij jouw (werk)ervaring en leergierigheid.
 • Combinatie van thuis werken en kantoor is mogelijk.
 • Op korte termijn een uniek kantoor in een Rijksmonumentaal pand
 • Ontwikkelingsmogelijkheden; opleiding- en coachingsmogelijkheden i.s.m. Competence Factory.
 • Goed bereikbare locatie in Den Haag en binnenkort in Leidschendam.
 • Een Savvy Team dat elkaar uitdaagt, met elkaar lacht en hun leven en carrière naar een next level wil brengen.

 

SOLLICITEREN?

We zouden geen experts in ‘presence’ zijn als we een ‘gewone’ sollicitatiebrief van je zouden verwachten. We willen je daarom vragen om jezelf op een creatieve, unieke manier aan ons te presenteren. Kan jij ons overtuigen dat jij jezelf – en uiteindelijk dus ook onze opdrachtgevers – op een savvy manier kan presenteren? We zien jouw creatieve sollicitatie graag tegemoet!

DOWNLOAD PDF

MARKETING: KOSTEN OF INVESTERINGEN?

SAVVY DEPARTMENT

DOWNLOAD PDF

MARKETING & DESIGN TOOLS

SAVVY DEPARTMENT

SAVVY DEPARTMENT

Behoefte aan een paar extra handen (of twee)? Je kan ons letterlijk zien als jouw (externe) marketing- & design-afdeling. Naast alle werkzaamheden die we voor jullie oppakken op het gebied van visualiseren en design onderhouden we ook de contacten met jullie leveranciers en ondersteunen we onder andere bij het organiseren van een foto-/videoshoot.

SAVVY SUPPORT

Hebben jullie behoefte aan support als het aankomt op design & marketing? We are here for you! Van trainingen op het gebied van visualiseren en design tot het ontwerpen van website visuals, jullie kunnen bij ons terecht als jullie nét dat zetje nodig hebben om jullie plannen te verwezenlijken.

SAVVY BACK-UP

Af en toe snel werk over de schutting kunnen ‘gooien’, hoe fijn is dat? Wij kunnen de back-up zijn voor wanneer je even met je handen in je haar zit, maar ook klaarstaan om die laatste slides te upgraden, drukwerk te versturen of gewoon even een nieuw visitekaartje aan te maken.

SAVVY CREDITS

Vinden jullie direct het huwelijksbootje instappen een te grote commitment?  Je kan ook met ons daten: we stellen samen een vast budget vast waarbinnen wij ingezet kunnen worden. Op deze manier kunnen jullie op een simpelere manier werkzaamheden aan ons uitbesteden zonder veel overleg of een aparte budgetplanning, wat natuurlijk uiteindelijk voordeliger is (zowel wat betreft tijd als budget). Als de dateperiode dan bevalt, kan er altijd over verloven gepraat worden!