vacature

Front-end WordPress developer

Bij Savvy Department ben jij verzekerd van een uitdagende, dynamische en leerzame functie.

SAVVY DEPARTMENT ZOEKT EEN FRONT-END WORDPRESS DEVELOPER

Begint jouw brein al te draaien zodra je een website ziet? Heb jij altijd 1001 ideeën en grijp jij creatieve uitdagingen met twee handen
aan? Wil jij werken binnen een bedrijf met enorm veel kansen voor ontwikkeling en groei?
  Lees hieronder of wij (Savvy Department, Present Savvy en Speakers Club) passen bij jou als mens & professional!

JOUW WERK ALS FRONT-END WORDPRESS DEVELOPER
Voor onze verschillende opdrachtgevers hebben wij een unieke baan! Je gaat bij ons aan de slag als front-end developer en maakt daarmee deel uit van een Savvy team. Je gaat aan de slag met het bouwen en onderhouden van verschillende websites voor onze opdrachtgevers. Landing pagina’s bouwen is voor jou geen probleem en jij weet deze fine te tunen door middel van jouw kennis en kunde;

Je werkt natuurlijk niet alleen voor opdrachtgevers, want je bent ook onze eigen rots in de branding. Met onze drie verschillende labels op het gebied van ‘presence’ zijn wij zelf ook dagelijks bezig om onze merken sterk te profileren. Buiten je werk als Front-end developer heb je ook oog voor marketing, design en heb je kennis van Adobe programma’s.

EVEN VOORSTELLEN…

Natuurlijk wil je ook graag weten in wat voor bedrijf je terechtkomt! Creatieve masterminds met grootse ambities, zo zouden we onszelf het beste kunnen omschrijven. Dagelijks houden we ons bezig met de ‘presence’ van onze klanten. Hoe presenteer je jezelf aan de buitenwereld? Van ijzersterke campagnes om merken en bedrijven te helpen zich te profileren tot unieke presentaties om een boodschap impactvol over te brengen, ze dragen allemaal bij aan de presence van onze klanten. Natuurlijk werkt dat niet als de mens achter de onderneming zijn/haar ‘presence’ niet krachtig weet neer te zetten. Daarom leiden wij ook (potentiële) sprekers en ondernemers op zodat zij een echte performance kunnen geven. Al deze dingen doen we onder onze drie labels, Present Savvy, Savvy Department en Speakers Club (nieuwe website is in ontwikkeling!). En jij wordt dus onderdeel van alle drie!

Al onze labels zijn opgebouwd rondom The Savvy Way; de gouden combinatie tussen content, design en delivery die iedere presence maakt of kraakt. Daarnaast geloven we in ‘savvy’ ondernemen: slimme, authentieke keuzes maken die onze opdrachtgevers helpen zich te onderscheiden van hun concurrentie. En dat doen we zelf natuurlijk ook.

ONZE WENSEN…

 • Je hebt een studie afgerond in de richting grafisch vormgeven of design of hebt aantoonbare ervaring opgedaan binnen een bureau omgeving;
 • Je hebt ervaring binnen een soortgelijke rol
 • Creativiteit, flexibiliteit en zelfstandigheid zit in je bloed;
 • Je hebt oog voor design en beschikt over design skills met verschillende Adobe-programma’s en/of Canva;
 • Je bent een slimme, harde werker en laat je niet uit het veld slaan;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je woont bij voorkeur in de omgeving Den Haag +25km.

   

WHAT’S IN IT FOR YOU?

 • Een uitdagende functie met heel veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een dienstverband voor 32 tot 40 uur per week.
 • 24 vakantiedagen op basis van 40-urige werkweek
 • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 •  Een salaris dat past bij jouw (werk)ervaring en leergierigheid.
 • Combinatie van thuis werken en kantoor is mogelijk.
 • Op korte termijn een uniek kantoor in een Rijksmonumentaal pand
 • Ontwikkelingsmogelijkheden; opleiding- en coachingsmogelijkheden i.s.m. Competence Factory.
 • Goed bereikbare locatie in Den Haag en binnenkort in Leidschendam.
 • Een Savvy Team dat elkaar uitdaagt, met elkaar lacht en hun leven en carrière naar een next level wil brengen.

SOLLICITEREN?

Vul onderstaande formulier in! Of neem contact op met Chen: chen@savvydepartment.com En wie weet kunnen wij jou binnenkort op kantoor verwelkomen voor een oriënterend gesprek.

DOWNLOAD PDF

MARKETING: KOSTEN OF INVESTERINGEN?

SAVVY DEPARTMENT

DOWNLOAD PDF

MARKETING & DESIGN TOOLS

SAVVY DEPARTMENT

SAVVY DEPARTMENT

Behoefte aan een paar extra handen (of twee)? Je kan ons letterlijk zien als jouw (externe) marketing- & design-afdeling. Naast alle werkzaamheden die we voor jullie oppakken op het gebied van visualiseren en design onderhouden we ook de contacten met jullie leveranciers en ondersteunen we onder andere bij het organiseren van een foto-/videoshoot.

SAVVY SUPPORT

Hebben jullie behoefte aan support als het aankomt op design & marketing? We are here for you! Van trainingen op het gebied van visualiseren en design tot het ontwerpen van website visuals, jullie kunnen bij ons terecht als jullie nét dat zetje nodig hebben om jullie plannen te verwezenlijken.

SAVVY BACK-UP

Af en toe snel werk over de schutting kunnen ‘gooien’, hoe fijn is dat? Wij kunnen de back-up zijn voor wanneer je even met je handen in je haar zit, maar ook klaarstaan om die laatste slides te upgraden, drukwerk te versturen of gewoon even een nieuw visitekaartje aan te maken.

SAVVY CREDITS

Vinden jullie direct het huwelijksbootje instappen een te grote commitment?  Je kan ook met ons daten: we stellen samen een vast budget vast waarbinnen wij ingezet kunnen worden. Op deze manier kunnen jullie op een simpelere manier werkzaamheden aan ons uitbesteden zonder veel overleg of een aparte budgetplanning, wat natuurlijk uiteindelijk voordeliger is (zowel wat betreft tijd als budget). Als de dateperiode dan bevalt, kan er altijd over verloven gepraat worden!