LOVELY
PARTNERS

Wij geloven in de kracht van doen waar je goed in bent.

partners

ONZE INNER CIRCLE

Wij geloven in de kracht van doen waar je goed in bent. Daarom werken we niet alleen op basis van onze eigen expertise, maar gaan we ook geregeld samenwerkingen aan met partners. Door een inner circle op te bouwen – namelijk een netwerk van experts en specialisten (cameramensen, fotografen, webdevelopers, marketingstrategen, copywriters, SEO/SEA specialisten, drukkers en meer) – kunnen we snel schakelen op basis van zowel kennis als ervaring.

PARTNERS

PRESENT SAVVY

Deze presentatie boutique studio creëert high-end presentaties voor organisaties, onderwijsinstellingen en professionele sprekers. Zij visualiseren content als een verhaal, een beleving en maken het memorabel. Present Savvy is een net als Savvy Department een label met een uniek specialisme. Zij kunnen jouw presentatie of idee omzetten tot een unieke beleving.

Meer info >

SPEAKERS CLUB

Dit bedrijf leidt sprekers op en coacht ze om (betere) sprekers te worden. Volgens Speakers Club is een spreker pas succesvol op het podium wanneer zij drie elementen beheersen: content (inhoud), design (PowerPoint, Prezi, o.i.d.) en delivery (de performance zelf).

Meer info >

ADWISE

Een digital agency met meer dan 100 creatievelingen aan de digitale frontier. Zij ondersteunen ons op het digitale landschap welke elke dag veranderd. Om te zorgen dat we on top of the game zijn en blijven, brengen we expertise in bij bepaalde klanten (wij noemen het collega’s ;-).

Meer info >

COMPETENCE FACTORY

Competence Factory is een opleidingsinstituut in Utrecht. Competence Factory organiseert opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Mandy (eigenaar) is verbonden als trainer bij deze leuke creatieve club! Uiteraard, zorgen ook wij dat ons team in ontwikkeling blijft. Als Savvy Department kunnen we ook onze klanten (collega’s) voor een aantrekkelijke korting trainingen volgen. Interesse?

Meer info >

BKN PRODUCTIONS

Dit videoproductie bedrijf maakt je dromen waar (op het gebied van videoproductie natuurlijk). Met hun kennis en professie weten ze jouw ideeën om te zetten naar beeld en het zelfs beter te maken dan je kon bedenken. BKN is breed inzetbaar: van reclamevideo's en campagnes tot productfotografie en pitchvideo’s.

Meer info >

FLERQUE

Don Vos met zijn bedrijf Flerque werkt al jaar en dag samen met Savvy Department. Hij is snel in het bouwen van WordPress websites, altijd bereikbaar voor uitdagingen of veranderingen en als betrouwbare hosting partner.

Meer info >

TEKST SCHRIJVERS /CONTENT DESIGN

Write with Rachel, Rachel kan alle soorten teksten schrijven: van blogs en websiteteksten tot brochures, offerte teksten, nieuwsbrieven, social media teksten en whitepapers – je kunt het zo gek niet bedenken.

Meer info >

VISUAL ARTISTS

Pascalle Karthaus is een graphic recorder en illustrator, ze maakt animaties en getekende business modellen en is brilliant in visueel notuleren tijdens workshops en/of vergaderingen en het tekenen van stopmotion video’s.

Malik Ivan met zijn bedrijf Illustrategie zorgt dat visies en/of strategieën tot leven komen in beelden, bijvoorbeeld in de vorm van een praatplaat, visuele notulen of animatie.

Meer info >

DOWNLOAD PDF

MARKETING: KOSTEN OF INVESTERINGEN?

SAVVY DEPARTMENT

DOWNLOAD PDF

MARKETING & DESIGN TOOLS

SAVVY DEPARTMENT

SAVVY DEPARTMENT

Behoefte aan een paar extra handen (of twee)? Je kan ons letterlijk zien als jouw (externe) marketing- & design-afdeling. Naast alle werkzaamheden die we voor jullie oppakken op het gebied van visualiseren en design onderhouden we ook de contacten met jullie leveranciers en ondersteunen we onder andere bij het organiseren van een foto-/videoshoot.

SAVVY SUPPORT

Hebben jullie behoefte aan support als het aankomt op design & marketing? We are here for you! Van trainingen op het gebied van visualiseren en design tot het ontwerpen van website visuals, jullie kunnen bij ons terecht als jullie nét dat zetje nodig hebben om jullie plannen te verwezenlijken.

SAVVY BACK-UP

Af en toe snel werk over de schutting kunnen ‘gooien’, hoe fijn is dat? Wij kunnen de back-up zijn voor wanneer je even met je handen in je haar zit, maar ook klaarstaan om die laatste slides te upgraden, drukwerk te versturen of gewoon even een nieuw visitekaartje aan te maken.

SAVVY CREDITS

Vinden jullie direct het huwelijksbootje instappen een te grote commitment?  Je kan ook met ons daten: we stellen samen een vast budget vast waarbinnen wij ingezet kunnen worden. Op deze manier kunnen jullie op een simpelere manier werkzaamheden aan ons uitbesteden zonder veel overleg of een aparte budgetplanning, wat natuurlijk uiteindelijk voordeliger is (zowel wat betreft tijd als budget). Als de dateperiode dan bevalt, kan er altijd over verloven gepraat worden!