vacature

SAVVY MARKETEER

Bij Savvy Department ben jij verzekerd van een uitdagende, dynamische en leerzame functie.

SAVVY DEPARTMENT ZOEKT EEN SAVVY MARKETEER

Begint jouw brein al te draaien zodra je een toffe Visual of een inspirerende quote ziet? Heb jij altijd  ideeën en grijp jij creatieve uitdagingen met beide handen aan? Wil jij werken binnen een bedrijf met enorm veel kansen voor ontwikkeling en groei?  Lees hieronder of  wij (Savvy Department, Present Savvy en Speakers Club) passen bij jou als mens & professional!

 

JOUW WERK ALS SAVVY MARKETEER

Als Savvy Marketeer zien je werkdagen er nooit hetzelfde uit, je houdt je op de dag met verschillende dingen bezig. Je helpt bij het bedenken en uitwerken van campagnes en contentplanningen voor onze (internationale) opdrachtgevers, je schrijft teksten voor hun websites en relaties (denk aan blogs en nieuwsbrieven) en helpt onze designers bij het creëren van passende Visuals. Niet alleen maak je graag plannen voor campagnes en content, ook komt jouw organisatietalent goed van pas: je bent een echte regelneef en stort je met liefde op het organiseren van verschillende evenementen voor zowel opdrachtgevers als onszelf (beurzen/trainingen/meet-ups). Kortom, je bent een echte spin in het web en kan schakelen als geen ander! Als Marketeer bij Savvy Department wordt je onderdeel van een klein hecht team. Binnen dit team krijg je alle vrijheid om met jouw creativiteit en ideeën invulling te geven aan de functie. Jij gaat je bezig houden met de online zichtbaarheid, van onze opdrachtgevers mogelijk op de markt staat.

Je werkt natuurlijk niet alleen voor opdrachtgevers, want je bent ook onze eigen rots in de branding. Met onze drie verschillende labels op het gebied van ‘presence’ zijn wij zelf ook dagelijks bezig om onze merken sterk te profileren. Gelukkig weet jij precies hoe je resultaatgerichte campagnes kan draaien, aantrekkelijke copy kan schrijven en mooie visuals kan ontwerpen, dus die uitdaging grijp jij met beide handen aan! Je denkt graag mee in hoe we onze (en dus ook jouw) ambities waar kunnen maken en durft daarin jouw rol te pakken.

EEN GREEP UIT JOUW TOEKOMSTIGE WERKZAAMHEDEN…

 • Het opzetten en uitwerken van zowel online- als offline marketingcontent voor onze opdrachtgevers en onze eigen ondernemingen;

 • Het bedenken en realiseren van resultaatgerichte, onderbouwde campagnes;

 • Het opzetten van contentplanningen en deze bespreken met opdrachtgevers;

 • Het schrijven van teksten, waaronder blogs, nieuwsbrieven en social media posts;

 • Het verlenen van support aan ons team van designers;

 • Het organiseren van evenementen (beurzen/trainingen/meet-ups).

EVEN VOORSTELLEN…

Natuurlijk wil je ook graag weten in wat voor bedrijf je terechtkomt! Creatieve masterminds met grootse ambities, zo zouden we onszelf het beste kunnen omschrijven. Dagelijks houden we ons bezig met de ‘presence’ van onze klanten. Hoe presenteer je jezelf aan de buitenwereld? Van ijzersterke campagnes om merken en bedrijven te helpen zich te profileren tot unieke presentaties om een boodschap impactvol over te brengen, ze dragen allemaal bij aan de presence van onze klanten. Natuurlijk werkt dat niet als de mens achter de onderneming zijn/haar ‘presence’ niet krachtig weet neer te zetten. Daarom leiden wij ook (potentiële) sprekers en ondernemers op zodat zij een echte performance kunnen geven. Al deze dingen doen we onder onze drie labels, Present Savvy, Savvy Department en Speakers Club. En jij wordt dus onderdeel van alle drie!

 

Al onze labels zijn opgebouwd rondom The Savvy Way; de gouden combinatie tussen content, design en delivery die iedere presence maakt of kraakt. Daarnaast geloven we in ‘savvy’ ondernemen: slimme, authentieke keuzes maken die onze opdrachtgevers helpen zich te onderscheiden van hun concurrentie. En dat doen we zelf natuurlijk ook.

JIJ IN JE KRACHT….

Wij vinden dat jouw competenties moeten matchen met jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarom zijn we op zoek naar een proactief en gedreven
marketeer die altijd op zoek is naar manieren om beter, mooier, efficiënter en business smart resultaat te leveren. Je hebt affiniteit met social media en gaat het gebruiken nieuwe (online) marketing tools niet uit de weg.  Je bent een georganiseerd en klantgericht type. Je werkt gestructureerd en kan goed het overzicht bewaren.

ONZE WENSEN…

 • Je hebt een studie afgerond in de richting Marketing/Communicatie/Media/Vormgeving (HBO&WO) of hebt aantoonbare ervaring opgedaan binnen dit vakgebied;
 • Je hebt ervaring met social media
 • Creativiteit, flexibiliteit en zelfstandigheid 
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent een echte word wizard en weet hoe je foutloze, aantrekkelijke copy moetschrijven (NL/EN);
 • Je bent een slimme, harde werker en laat je niet uit het veld slaan;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je woont bij voorkeur in de omgeving Den Haag +25km.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

 • Een uitdagende fulltime rol (mag ook 32 uur) binnen een bedrijf (bedrijven) die volop in beweging en veel groei en jij bouwt mee naar onze nieuwe locatie!
 • Ontwikkelingsmogelijkheden; opleiding- en coachingsmogelijkheden i.s.m. Competence Factory.
 • Zelfstandig, uitdagend en afwisselend werk, geen dag is hetzelfde!
 • Zichtbaar een bijdrage leveren aan het succes van onze (uitleenopende) opdrachtgevers;
 • Een ondernemende omgeving waarbinnen je veel kanten op kan groeien (jij kan meesturen);
 • Autonomie: je bent vrij om jouw functie & de business naar een volgend niveau te tillen;
 • Meer dan genoeg ruimte voor jouw creatieve uitspattingen!

 

MAAR NATUURLIJK OOK:

 • Een passend salaris op basis van jouw ervaring;
 • Alle resources (computer, telefoon) die je nodig hebt om je werk uit te oefenen;
 • Een Savvy Team dat elkaar uitdaagt, met elkaar lacht en hun leven en carrière naar een next level wil brengen!
 • Contractduur 12 maanden met uitzicht op een vast dienstverband
 • Uren: 32-40 per week
 • 24 vakantiedagen op basis van 40-urige werkweek
 • Binnenkort een unieke werkplek in een rijksmonumentaal pand
 • Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd 
 

SOLLICITEREN?

Vul onderstaande formulier in! Of neem contact op met Chen: chen@savvydepartment.com En wie weet kunnen wij jou binnenkort op kantoor verwelkomen voor een oriënterend gesprek.

DOWNLOAD PDF

MARKETING: KOSTEN OF INVESTERINGEN?

SAVVY DEPARTMENT

DOWNLOAD PDF

MARKETING & DESIGN TOOLS

SAVVY DEPARTMENT

SAVVY DEPARTMENT

Behoefte aan een paar extra handen (of twee)? Je kan ons letterlijk zien als jouw (externe) marketing- & design-afdeling. Naast alle werkzaamheden die we voor jullie oppakken op het gebied van visualiseren en design onderhouden we ook de contacten met jullie leveranciers en ondersteunen we onder andere bij het organiseren van een foto-/videoshoot.

SAVVY SUPPORT

Hebben jullie behoefte aan support als het aankomt op design & marketing? We are here for you! Van trainingen op het gebied van visualiseren en design tot het ontwerpen van website visuals, jullie kunnen bij ons terecht als jullie nét dat zetje nodig hebben om jullie plannen te verwezenlijken.

SAVVY BACK-UP

Af en toe snel werk over de schutting kunnen ‘gooien’, hoe fijn is dat? Wij kunnen de back-up zijn voor wanneer je even met je handen in je haar zit, maar ook klaarstaan om die laatste slides te upgraden, drukwerk te versturen of gewoon even een nieuw visitekaartje aan te maken.

SAVVY CREDITS

Vinden jullie direct het huwelijksbootje instappen een te grote commitment?  Je kan ook met ons daten: we stellen samen een vast budget vast waarbinnen wij ingezet kunnen worden. Op deze manier kunnen jullie op een simpelere manier werkzaamheden aan ons uitbesteden zonder veel overleg of een aparte budgetplanning, wat natuurlijk uiteindelijk voordeliger is (zowel wat betreft tijd als budget). Als de dateperiode dan bevalt, kan er altijd over verloven gepraat worden!