vacature

STAGIAIR(E) MEDIA, MARKETING COMMUNICATIE

Bij Savvy Department ben jij verzekerd van een uitdagende, dynamische en leerzame functie.

SAVVY DEPARTMENT ZOEKT EEN STAGIAIR(E) MEDIA, MARKETING & COMMUNICATIE

Wil jij veel leren op het gebied van marketing & design (& incl. de rol van AI)? Ben jij geïnteresseerd in het creatieve landschap? Momenteel staan er bij Savvy Department meerdere projecten voor de deur. Toffe projecten waarbij we extra hulp zouden kunnen gebruiken. Daarom hebben wij een stageplek beschikbaar voor iemand om ons team te komen ondersteunen. Bij Savvy Department ben jij verzekerd van een uitdagende, dynamische en leerzame functie. Geïnteresseerd? Dan zoeken wij jou!

WAT GA JE DOEN?

In a nutshell: Je werk aan verschillende competenties; Onderzoeken, Visualiseren, Samenwerken en Professionaliseren.

 • Je werkt/denkt mee aan/met (social media) campagnes
 • Je verricht (ondersteunende) werkzaamheden op gebied van marketing, design, website development, campagnes en branding
 • Je werkt direct met de opdrachtgevers en behoud hiermee ook het contact
 • Je werkt volledig en zelfstandig mee binnen het bedrijf

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Een unieke manier van leren voor zowel design als marketing in een klein en hecht team
 • Bij Savvy Department heb jij een meewerk stage en geen meeloop stage
 • Wij bieden opdrachten op het gebied van (online) marketing en design, waarmee jij je portfolio sterk kan aanvullen.
 • Stagevergoeding (oplopend a.d.v. performance)

WIE ZIJN WIJ?
Savvy Department is een in Den Haag gevestigde Marketing en designbureau.
We verdiepen ons in de organisatie, persoon en behoeften en maken zakelijke afwegingen om de juiste toegevoegde waarde te bieden in de samenwerking, dienst en het product. Ook onze flexibiliteit komt goed van pas. we werken vaak met krappe deadlines en houden van het nieuwe werken.

Wij weten wat ondernemerschap inhoudt. En dat er enige vereisten zijn om dit te bereiken. Daarom werken we door aan een project totdat onze opdrachtgevers tevreden zijn. Tevens denken we met hen mee om te zorgen dat zij op andere savvy manieren hun doelen bereiken.
Wij investeren graag in langdurige relaties en streven er dan ook naar om te werken met mensen die wellicht in de toekomst iets voor Savvy Department kunnen betekenen (en andersom natuurlijk!). Savvy Department is een erkend leerbedrijf (MBO/HBO) en biedt haar stagiair(e)s veel leermomenten, een intensieve begeleiding, Persoonlijke profiel test van MapsTell en een passende stagevergoeding en mogelijkheden tot groei hierin.

Previous slide
Next slide

WHAT IS IN IT FOR YOU?

Jouw werkplek
Een unieke werkplek, een Auditorium uit de jaren ’50. Een werkplek met een restaurant, sportschool, zwembad en een super hip kantoor en een eigen event locatie. Opening najaar 2023!

Jouw ontwikkeling
Ontwikkelingsmogelijkheden; opleiding- en coachingsmogelijkheden intern zijn volop aanwezig.
Daarnaast hebben we verschillende teamuitjes met fun & inhoud.

Jouw resources
Alle resources (computer etc.) die je nodig hebt om je werk uit te oefenen. Beschikking over een Savvy auto (is van ons samen).

HERKEN JIJ JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je hebt interesse in (online) marketing
 • Je hebt interesse in design
 • Je hebt interesse in AI en de implementatie hiervan
 • Je hebt ervaring met Microsoft Office
 • Je hebt ervaring met de Adobe pakketten.
 • Je hebt een flexibele instelling
 • Je bent representatief, proactief en stressbestendig
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
 • Je bent zelfstandig, maar ook een teamplayer
 • Je bent creatief en leergierig

Vul onderstaande formulier in! Of neem contact op met Chen: chen@savvydepartment.com. En wie weet kunnen wij jou binnenkort op kantoor verwelkomen voor een oriënterend gesprek.

DOWNLOAD PDF

MARKETING: KOSTEN OF INVESTERINGEN?

SAVVY DEPARTMENT

DOWNLOAD PDF

MARKETING & DESIGN TOOLS

SAVVY DEPARTMENT

SAVVY DEPARTMENT

Behoefte aan een paar extra handen (of twee)? Je kan ons letterlijk zien als jouw (externe) marketing- & design-afdeling. Naast alle werkzaamheden die we voor jullie oppakken op het gebied van visualiseren en design onderhouden we ook de contacten met jullie leveranciers en ondersteunen we onder andere bij het organiseren van een foto-/videoshoot.

SAVVY SUPPORT

Hebben jullie behoefte aan support als het aankomt op design & marketing? We are here for you! Van trainingen op het gebied van visualiseren en design tot het ontwerpen van website visuals, jullie kunnen bij ons terecht als jullie nét dat zetje nodig hebben om jullie plannen te verwezenlijken.

SAVVY BACK-UP

Af en toe snel werk over de schutting kunnen ‘gooien’, hoe fijn is dat? Wij kunnen de back-up zijn voor wanneer je even met je handen in je haar zit, maar ook klaarstaan om die laatste slides te upgraden, drukwerk te versturen of gewoon even een nieuw visitekaartje aan te maken.

SAVVY CREDITS

Vinden jullie direct het huwelijksbootje instappen een te grote commitment?  Je kan ook met ons daten: we stellen samen een vast budget vast waarbinnen wij ingezet kunnen worden. Op deze manier kunnen jullie op een simpelere manier werkzaamheden aan ons uitbesteden zonder veel overleg of een aparte budgetplanning, wat natuurlijk uiteindelijk voordeliger is (zowel wat betreft tijd als budget). Als de dateperiode dan bevalt, kan er altijd over verloven gepraat worden!