Jouw support level?
vrienden, daten, verloven en trouwen?

Het uitbesteden van marketing & design werkzaamheden zonder veel overleg of een aparte budgetplanning en uiteindelijk voordeliger (zowel wat betreft tijd als budget). Je kiest je eigen commitment.

3MND
6MND
4EVER

WERKWIJZE

Zowel uit onze eigen ervaring en vanuit de wetenschap weten we dat een goede samenwerking meestal pas na 3 maanden écht effectief is. Daarom streven wij ernaar om ons minimaal 6 maanden aan elkaar te verbinden bij afname van een van onze support levels. Een huwelijk stap je immers ook niet in om na drie maanden weer te scheiden, toch? Uiteraard blijven we in de tussentijd continu evalueren en is er, indien de samenwerking niet prettig voelt, altijd een mogelijkheid om te ‘scheiden’ of om als goede vrienden een time out te nemen of uit elkaar te gaan 😉

SOORT WERK

PRESENTATIE TOOLS

Ontwikkelen van presentaties, folders, drukwerk, whitepapers, visual recording tijdens meetings/events, illustraties, modellen, infograpics

ONLINE (VISUELE) CONTENT

Social Media planning, ontwikkelen content, maken & versturen nieuwsbrief

ORGANISATIE & COÖRDINATIE

Beheer interne marketing/design mail/communicatie, marketing archief bijhouden, contact met partners & personeel, bewaking huisstijl, organisatie S&M&C materiaal

FOTOGRAFIE & VIDEO

Begeleiding van video/foto productie, ontwikkelingen video content*, maken van online video content (gif's) etc.

WEBSITES

Website beheer, visuele en tekstuele aanpassingen, nieuwe pagina's, optimalisatie & ontwikkeling

OVERIG

Narrow casting, teksten schrijven en redigeren, relatiegeschenken organiseren, voorbereiding beurzen

ON-BOARDING US

Werkwijze

DUURZAME SAMENWERKING

Helaas, we houden niet van one night stands 😉 Dus wil je even snel een logo of alleen een brochure laten maken, dan begeleiden we je graag naar 1 van onze partners. Wij zijn toch meer van de vaste relaties en bouwen graag aan een samenwerking, want wij willen je echt kennen om van waarde te zijn. Dan gaan we aan de slag met jouw marketing & design werkzaamheden, the savvy way.

TOOLS

We gebruiken verschillende tools die helpen met creatief zijn, communiceren & visualiseren

DOWNLOAD PDF

MARKETING: KOSTEN OF INVESTERINGEN?

SAVVY DEPARTMENT

DOWNLOAD PDF

MARKETING & DESIGN TOOLS

SAVVY DEPARTMENT

SAVVY DEPARTMENT

Behoefte aan een paar extra handen (of twee)? Je kan ons letterlijk zien als jouw (externe) marketing- & design-afdeling. Naast alle werkzaamheden die we voor jullie oppakken op het gebied van visualiseren en design onderhouden we ook de contacten met jullie leveranciers en ondersteunen we onder andere bij het organiseren van een foto-/videoshoot.

SAVVY SUPPORT

Hebben jullie behoefte aan support als het aankomt op design & marketing? We are here for you! Van trainingen op het gebied van visualiseren en design tot het ontwerpen van website visuals, jullie kunnen bij ons terecht als jullie nét dat zetje nodig hebben om jullie plannen te verwezenlijken.

SAVVY BACK-UP

Af en toe snel werk over de schutting kunnen ‘gooien’, hoe fijn is dat? Wij kunnen de back-up zijn voor wanneer je even met je handen in je haar zit, maar ook klaarstaan om die laatste slides te upgraden, drukwerk te versturen of gewoon even een nieuw visitekaartje aan te maken.

SAVVY CREDITS

Vinden jullie direct het huwelijksbootje instappen een te grote commitment?  Je kan ook met ons daten: we stellen samen een vast budget vast waarbinnen wij ingezet kunnen worden. Op deze manier kunnen jullie op een simpelere manier werkzaamheden aan ons uitbesteden zonder veel overleg of een aparte budgetplanning, wat natuurlijk uiteindelijk voordeliger is (zowel wat betreft tijd als budget). Als de dateperiode dan bevalt, kan er altijd over verloven gepraat worden!